El PP de Vilafranca diu que “fa dos dies que el servei de Samu s’està prestant sense metge”

618
PUBLICITAT

Nota de premsa del PP

El grup municipal del Partit Popular a Vilafranca ha lamentat que el Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) torna a estar sense metge per atendre les emergències sanitàries al municipi. Els populars, que han recordat que per Nadal “també patim aquest problema”, han denunciat que “fa dos dies que el servei s’està prestant sense mèdic”, i alhora han alertat que “sembla que la cosa per al cap de setmana no pinta molt millor, ja que de moment avui tampoc hi ha cap facultatiu prestant el servei “.

La formació del PP local ha censurat que “a dia d’avui tornem a estar en la mateixa situació de principi any, ja que tot i la reivindicació efectuada fa tot just dues setmanes pels populars en què demandàvem que el SAMU comptés amb una plantilla fixa , per efectuar el servei en les millors condicions, avui constatem que la nostra denúncia ha caigut en sac foradat “.

Per aquest motiu i, “donada la importància de garantir una atenció sanitària de primer nivell, sol·licitem a l’alcalde, Óscar Tena, que hi hagi davant el president de la Generalitat i company de partit, Ximo Puig, per evitar que aquest fet es torni a repetir-se, ja que pot acabar derivant en un problema greu de seguretat per als veïns de Vilafranca “.

Entre les demandes dels populars es troba també la d’ampliar a 24 hores el servei fixat actualment en 12, per a dotar el servei d’una plantilla fixa, ja que “aquest fet motiva que els professionals no vulguin, donades les circumstàncies, prestar els seus serveis a Vilafranca, provocant greus mancances en el servei “.