El PP demana que el Samu que volia eliminar a 2013 preste servei les 24h

603
PUBLICITAT


-Nota de premsa del PP provincial-

El grup municipal del Partit Popular a Vilafranca ha lamentat que el Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) que es presta a la localitat i dóna servei a la comarca s’hagi quedat sense metge ahir dimecres i avui dijous. “La situació és extraordinària i requereix d’una solució urgent. Perquè de moment ha passat dos dies, però només de moment, ja que podria prolongar “.

Des de la formació local del PP a Vilafranca lamenten que mentre Puig “es dedica a finançar empreses dels seus familiars o inverteix fons públics en negocis dels quals és soci, el SAMU continua prestant servei de 12 hores, el que provoca que un servei essencial com és aquest no estigui dotat d’una plantilla fixa “.

De fet, “aquesta situació genera que els metges no vulguin aquesta destinació, i això comporta que l’atenció d’emergències mèdiques extrahospitalàries a la zona pateixi greus mancances”. Segons l’opinió del PP de Vilafranca, “s’hauria de corregir immediatament aquesta situació i una solució ràpida seria perllongar l’horari de 12 a 24 hores”.

No obstant això, “malgrat que aquesta és una demanda constant, ni el PSPV, que no només presideix el Consell, sinó que també governa amb majoria a Vilafranca, és incapaç de reclamar per als seus veïns, ni tampoc Compromís, que li fa el joc amb el seu suport tàcit a Puig “. Per al grup municipal del PP “és necessària una solució que garanteixi l’atenció mèdica als veïns en cas que es produeixi qualsevol incidència mèdica que ho requereixi”.