El PP de Vilafranca critica que la pavimentació del carrer Miralles del Carro passe a 2016

444
PUBLICITAT

Nota de premsa del PP

El portaveu del PP de Vilafranca, Vicente Marín, ha atribuït a la “contínua indecisió” i la “unilateralitat” en la presa de decisions de l’equip de govern socialista, liderat per Óscar Tena, la revocació de l’acord adoptat en el mes de juliol a relació a les contribucions especials per l’execució del projecte d’asfaltat del carrer Miralles del Carro.

El Grup Popular municipal s’ha abstingut, per “coherència en la línia de vot” i per “desconèixer en quina situació es queda el projecte”, de ratificar, en el ple extraordinari celebrat ahir, l’anul·lació d’una obra que atén “un caprici de l’alcalde econòmicament inassumible per a la majoria de veïns del carrer “.

Vicente Marín ha lamentat que sigui ara, fruit de la “pressió veïnal” i després de “contínues modificacions”, quan el govern del PSPV “recula i fa marxa enrere en l’execució d’un projecte de minories, que encara que amb el suport d’alguns , comptava amb el rebuig de la majoria d’afectats “.

El dirigent del PP local, que s’ha mostrat a favor de l’obra però en contra de la pujada “desproporcionada i injustificada” dels impostos dels veïns del vial, ha lamentat l ‘”actitud dictatorial que el primer edil ha mantingut des del primer moment sobre aquest assumpte imposant als propietaris una obra el pressupost faraònic la convertia en alguna cosa totalment inviable i secundari per als veïns “.

Per tot això, Marín ha proposat a l’alcalde “celebrar una reunió amb els afectats per buscar una alternativa viable que de solució al problema però que no sang als afectats amb un increment desproporcionat dels impostos”. “Si ells han d’assumir una part important del cost del projecte tenen dret a participar i decidir sobre els detalls de la seva execució”, ha asseverat.