El PP de Morella proposa rebaixar un 50% la taxa de basures a tots els veïns de la localitat

566
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular provincial

El Partit Popular de Morella presentarà en el pròxim ple una iniciativa per ampliar la rebaixa de la taxa de basures a tota la població que el PSOE s’ha limitat a hostaleria i negocis. “No entenem com després d’un any de pandèmia, amb una pressió fiscal que és de les més elevades de la província, el PSOE es limita a retocs puntuals i limitats, en lloc d’emprendre una reforma integral de tots els impostos i taxes com reclama el PP “.

La proposta la defensarà el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, en el ple que tindrà lloc el dijous 13 de maig. “No és la primera vegada que exigim una rebaixa de la pressió fiscal que paguen els veïns. I ens sorprèn que el PSOE presente ara aquesta iniciativa que hauria de ser molt més ambiciosa, perquè al carrer hi ha molts veïns que porten mesos demanant oxigen davant de tanta asfíxia fiscal “.

En aquest sentit, recorda Lecha, “el PP ja va defensar en l’últim ple la rebaixa de la taxa de les basures. Però no la que planteja l’equip de govern “. La proposta que reivindica el PP “és molt més ambiciosa i dóna resposta a les demandes de tota la població”. Perquè “el que exigim és que es rebaixe un 50% la taxa de basures i s’aplique a tota la ciutadania, sense excepcions”.

Lecha recorda que la pressió fiscal que s’aplica sobre la població “és una de les més elevades de tota la província”. Per a un municipi amb un cens que no arriba als 2.500 habitants, “és injustificat que s’abonen tributs que estan a l’alçada dels de Castelló ciutat, i fins i tot per sobre en molts casos”. Per això, explica Lecha, “creiem que si el PSOE té diners per pujar les nòmines, si té diners per gastar en propaganda i autobombo a les empreses del germà de Ximo Puig, també hauria de tenir diners per poder alleujar als ciutadans d’una pressió fiscal insuportable. Nosaltres anem a plantejar-ho. Esperem que el PSOE reconsidere la seua proposta i se sume a la nostra. Pel bé de Morella “, ha manifestat el regidor.