El PP de Morella insta l’alcalde a desistir del procés d’ocupació municipal

104
PUBLICITAT

Els ‘populars’ preguntaran al primer edil aquesta vesprada en el ple

El Partit Popular de Morella abordarà en el ple d’aquesta vesprada el procés d’estabilització laboral de l’Ajuntament en el qual participa l’alcalde, Bernabé Sangüesa, com a aspirant a set places diferents. Els ‘populars’ demanen a Sangüesa que es retire del procés de selecció en tots els casos.

En un comunicat publicat en les seues xarxes socials, el PP de la capital dels Ports assegura haver demanat al primer edil “que desistisca del procediment per a obtindre una plaça d’empleat públic a l’ajuntament”. Cal recordar que Sangüesa es va presentar a llocs de tota mena, des d’operari de brigada a periodista, en el propi consistori en una convocatòria ratificada en el Butlletí Oficial de la Província dissabte passat.

El comunicat cita als regidors del PP Jesús Ortí i Jesús Lecha, que en el ple d’investidura de juny van donar suport a l’elecció de Sangüesa com a alcalde en representació de Independents per Morella. No obstant això, l’absència d’un pacte de govern més enllà de la cessió de la vara de comandament deixa en l’aire la governabilitat de la capital dels Ports després de 32 anys d’executius socialistes.

El Partit Popular també preguntarà per la societat Centre Integrat de Serveis Econòmics (CISE) i “els cobraments irregulars registrats en l’etapa socialista”. Respecte a la gestió del PSPV, “sol·licitarem que s’aprove la segona comissió d’investigació, en aquest cas sobre els cobraments percebuts per l’ús del Espai Firal sense l’existència d’ordenança fiscal que ho regule”, apunta el mateix comunicat.