El PP de Morella inicia “un profund procés d’autocrítica per ser opció de govern”

618
PUBLICITAT

– Nota de premsa del Partit Popular de Morella –

“Des del Partit Popular de Morella volem donar les gràcies als 490 morellans que han dipositat la seva confiança en els integrants de la nostra candidatura, a més d’agrair el treball i la col·laboració de tots els interventors i apoderats que ens van acompanyar en tot moment”, assegura el president de la formació, José Agustín Amela.

En aquest mateix sentit, Amela, reconeix que els resultats obtinguts diumenge passat “ens conviden a fer un profund exercici d’autocrítica. No hem estat capaços de convertir-se en alternativa de govern i els veïns de Morella així ens ho ha fet saber. A partir d’aquest moment obrim una nova etapa de treball per poder ser una opció de govern per a la nostra ciutat “.

Finalment, i en nom de tots els membres del PP de Morella, Amela dóna l’enhorabona “a Rhamsés Ripollés ia tot el seu equip, que han estat elegits per governar l’Ajuntament de Morella. Al mateix temps volem demanar-li al futur president o presidenta de la Generalitat Valenciana responsabilitat i que sigui conscient de les necessitats de Morella i de tots els morellans “.