El PP de Morella exigeix que Diputació cree un fons per a garantir la cobertura mòbil i dades a la comarca

210
Marta Barrachina y Jesús Lecha en Morella
PUBLICITAT

El Partit Popular de Morella ha exigit a la Diputació Provincial de Castelló la creació d’un fons dotat amb 300.000 euros dirigit a garantir la cobertura de telefonia mòbil i dades després de l’apagada registrada ahir en diversos municipis de la comarca.

“En ple segle XXI, recursos tecnològics com la cobertura no hauria de caure com va ocórrer ahir mateix. A més, es repeteix en massa ocasions i hem de treballar perquè es resolga”, ha assenyalat el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha.

En aquest sentit, assenyala Lecha, “la nostra iniciativa pretén garantir els fons que permeten corregir aquestes incidències i al mateix temps assegurar una correcta recepció del senyal de televisió amb l’ajuda de la Diputació Provincial”. És aquesta institució, tal com planteja Lecha, “la que ha de garantir que el servei siga estable i fiable per a evitar problemes que abonen la despoblació”.

Des del PP de Morella asseguren que continuaran treballant per a assegurar a Morella i els seus pobles els majors recursos. “Per això demanem un fons de 300.000 euros, suficient no sols per a atendre la nostra comarca, sinó per a garantir l’assistència a altres municipis de l’interior que també pateixen aquestes caigudes o que, directament, no reben bé el senyal de televisió”, conclou el portaveu del Partit Popular.