El PP de Morella exigeix a Sánchez un compromís econòmic en 2024 per al Parador

111
PUBLICITAT

El Partit Popular de Morella ha registrat este dijous una iniciativa que es debatrà en el pròxim ple per a exigir al president del Govern, Pedro Sánchez, “el compromís econòmic en 2024 que permeta avançar en l’execució d’un projecte vertebral per a la nostra localitat: el Parador”. 

Així ho ha considerat Jesús Ortí, portaveu del PP en la localitat, qui manifesta que “si el president del Govern d’Espanya no té previst dissenyar un nou pressupost per a 2024, almenys volem que hi haja una reserva econòmica este exercici que garantisca l’execució d’esta infraestructura”. 

Perquè tal com assenyala Ortí, “estem decidits a aconseguir després d’anys de castic per part de l’esquerra, que Morella i tota la comarca dels Ports puga tindre un motor econòmic i promocional com és el Parador. Exigim al Govern d’Espanya, en mans del PSOE, que atenga la reivindicació i ens escolte”. 

És per això que la demanda plantejada en forma de moció al pròxim ple de la corporació planteja no sols l’exigència formen de l’ajuntament, sinó la sol·licitud de constitució d’una comissió de treball que permeta mobilitzar a totes les institucions implicades en la materialització del projecte. Així doncs, Ortí estima necessari per a avançar en la redacció, aprovació i execució de la infraestructura, establir este fòrum de treball amb representants de l’ajuntament, la Diputació Provincial de Castelló, la Generalitat de la Comunitat Valenciana, Turespaña i Paradores de Turismo, “ja que l’objectiu ha de ser conjuminar esforços, agilitzar tots els tràmits administratius i que es comence de manera immediata amb la redacció del projecte que porta anys paralitzat”, ha manifestat el regidor. 

El PP eleva esta iniciativa al ple amb el desig de “mobilitzar el major nombre de suports”. “Som conscients que el PSOE, a nivell local, ha tractat de maquillar la inacció del seu govern durant la seua etapa en l’alcaldia i ara en l’oposició que en lloc d’exigir als seus caps de files com la ministra i secretària general del PSPV Diana Morant que els porten a festes de partit que res aporten al municipi. Volem saber si estan amb Morella i aproven esta proposta o si, per contra, les sigles pesen més que la nostra ciutat”, ha manifestat Ortí.