El PP de Morella es compromet a eliminar “les empreses públiques de l’Ajuntament per la seva falta de transparència”

574
PP de Morella
PUBLICITAT

-Nota de premsa del PP-

El Partit Popular de Morella ha presentat avui als seus militants i simpatitzants la candidatura i el programa electoral per a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig en un acte en què s’ha comptat amb la participació del secretari general del PP de la província de Castelló , Miguel Barrchina.
El cap de llista de la candidatura popular de Morella, José Agustín Amela, ha apostat en la seva intervenció “per un canvi de rumb per a Morella liderat pel PP” i ha anunciat que en programa es contempla “l’eliminació progressiva de les empreses municipals que són poc transparents i escapen al control directe de l’oposició i de la intervenció municipal “, ha dit.

“Hem de recuperar Morellla per a la societat civil, que ha de ser la veritable protagonista de l’activitat econòmica i necessitem infraestructures viàries i els serveis necessaris que ens ajudin a fixar la població, perquè la despoblació és un dels problemes més preocupants del nostre poble , juntament amb l’escassa activitat industrial per manca d’unes bones comunicacions amb el litoral “.

“Els morellans han de triar. Si volen mociobes que votin els socialistes, però si volen solucions han de votar al PP “, ha dit en el final de la seva intervenció.

Per la seva banda, Barrachina ha recordat que el PP és l’únic partit que ha presentat candidatura en els 135 municipis de la província “i això ho hem pogut fer perquè els veïns de tots els pobles confien en el nostre projecte, perquè hem demostrat sempre que ens preocupem per tots i cadascun dels pobles de la província, per petits que siguin “.

En aquest sentit, Barrachina ha afegit que el PP “és el partit que coneix perfectament cada comarca de la província de Castelló i l’únic que atén les necessitats de tots els seus ciutadans i ofereix solucions reals sense importar en quina zona habitin ni la mida del seu poble “.