El PP de Morella diu que la decisió de la Generalitat d’obrir les instal·lacions de Morella la Vella “està dinamitzant l’activitat turística i comercial

2593
PUBLICITAT

Morella la Vella (2)

El Grup Municipal del Partit Popular de Morella, assegura que la decisió de la Generalitat Valenciana d’obrir al públic les instal·lacions dels edificis i pintures de Morella la Vella “ha estat tot un encert”, segons assenyala el portaveu popular a l’Ajuntament de la localitat, José Agustín Amela.
En aquest sentit, Amela assegura que des del passat 3 d’abril “s’ha rebut més d’un centenar de visites” i que el nombre de visitants ha estat especialment significatiu durant el cap de setmana “. Aquesta afluència de públic està servint “per potenciar la visites de turistes al municipi i, al mateix temps, dinamitzar l’activitat dels establiments locals”.

L’abric rupestre, en 1924 va ser declarat Monument Nacional i el 1998 la Unesco el va declarar Patrimoni de la Humanitat, juntament amb tot l’art rupestre de l’arc mediterrani. En l’anomenada Galeria Alta es poden contemplar un centenar de figures que representen grups humans, animals i caceres amb cromatismes vermells i negres d’art figuratiu i esquemàtic.

Morella la Vella (3)

Els horaris d’obertura són de 10 a 14 hores, caps de setmana i festius, i també es poden concertar visites de grups.