El PP de Morella diu que els xiquets pateixen 8 graus de temperatura a les aules del col·legi Mare de Déu de Vallivana

1467
Carta del col·legi als pares.

Carta del col·legi als pares.
Carta del col·legi als pares.
-Nota de premsa-

El portaveu del Partit Popular a Morella , José Agustín Amela , ha confirmat que segons ha pogut saber per la premsa ” l’alcalde de Morella ha convocat una reunió urgent sobre la calefacció del col · legi de primària ‘ Verge de la Vallivana ` , després de la denúncia realitzada pel grup popular en el ple ordinari celebrat ahir ” .
 
Els populars van presentar una moció , defensada pel regidor Jesús Orti , posant de manifest que a l’escola està havent problemes de funcionament dels diferents sistemes de la calefacció des de novembre . Això està provocant que ” en un dels municipis més freds de la província , els alumnes de primària estiguin suportant diàriament temperatures d’entre 8 i 15 graus a les seves aules ” , ha explicat .
 
“Aquesta situació ha desembocat en que el propi claustre de professors sigui el que demani als pares que abriguen els nens davant la possibilitat que no s’arregli . El que pot provocar baixades del rendiment de l’alumnat , un augment de les malalties pròpies d’aquestes dates, en definitiva, un ambient poc propici per a la convivència escolar ” , ha denunciat Amela .
 
El portaveu popular ha destacat que , “a la moció demanem tant la dimissió de l’alcalde , Ramsés Ripollés , com dels responsables de mirar cap a un altre costat , ja que l’equip de govern té l’obligació competencial , política i moral que els alumnes i els mestres estiguin en condicions aptes per desenvolupar la seva feina ” .
 
Finalment , Amela ha conclòs dient que , “aquestes situacions es veuran solucionades amb la nova Reforma de les Administracions Públiques , que té com un dels seus objectius principals l’eliminació de duplicitats , i la consigna d’una administració , una competència , la qual cosa suposarà una simplificació en benefici dels ciutadans . Ja que ara ens podem trobar que Ripollés digui que la culpa és del Consell quan la competència és de l’ajuntament ” .