El PP de Morella diu que el PSPV-PSOE a l’Ajuntament va adjudicar a dit més de 2,5 milions en 2022

124
Jesús Ortí i Jesús Lecha, regidors del PP Morella
PUBLICITAT
  • “És l’herència enverinada que ens ha deixat els 32 anys de PSOE”, declara Jesús Ortí, portaveu del PP

El Partit Popular de Morella ha assenyalat que els socialistes morellans, encapçalats per Rhamsés Ripollés durant l’última legislatura a l’Ajuntament del municipi, va adjudicar a dit més de 2,5 milions d’euros en l’exercici 2022. És el resultat del compte general del passat exercici que a data 31 de desembre llançava “xifres que durant anys s’han tractat d’ocultar i que hui per fi coneixem tots”, diuen fonts del PP.

En l’exercici 2022, el PSPV va contractar sense concurs públic 2.585.317,24 euros. Un import considerable que es va pagar per adjudicació directa, sense procediments públics que permeteren la sana competència dels preus oferits. “La xifra suposa el 65% del total contractat, que s’aproxima als 4 milions d’euros, 3.983.752,53 euros”, concreta Jesús Ortí, regidor i portaveu del PP a Morella.

Ortí ha defensat “la necessària transparència” en l’economia local “perquè els ciutadans coneguen de primera mà el destí dels seus impostos, taxes i preus públics”. “És el que hem estat exigint durant anys i hui per fi coneixem amb resultats dramàtics per al nostre municipi”.