El PP de Morella demana segones PCR als contagiats per coronavirus

651
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular Provincial

-La denúncia ciutadana de casos positius que han eixit de l’aïllament sense una segona PCR causa preocupació entre el PP que exigeix a l’alcalde que “deixe de ficar-se de perfil”

-Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “els sanitaris estan fent una tasca excel·lent a Morella però les directrius polítiques imposades per Puig impedeixen controlar els brots

Els veïns de Morella que han estat en quarantena per coronavirus no s’han sotmés a una segona prova PCR que acreditara la seua recuperació amb un resultat negatiu. La denúncia ha arribat a les files del Partit Popular de Morella que ha mostrat la seua preocupació per uns fets que “exigeix de l’alcalde que deixe de posar-se de perfil en un tema que és vital per a la nostra ciutat”.

Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, ha posat en valor la labor “dels sanitaris que des del minut zero d’aquesta pandèmia, sense recursos i amb directrius polítiques allunyades de la realitat, han fet front al coronavirus perquè els veïns de Morella estigueren protegits enfront dels brots”. És un “contrasentit” que en Cinctorres, que depén del centre de salut de Forcall, els casos positius registrats se sotmeten a una segona PCR abans d’acabar les quarantenes i a Morella es permeta als contagiats eixir del confinament sense la garantia d’una segona prova”.

Per a Llet, “és urgent que l’alcalde deixe de ser còmplice de directrius polítiques que impedeixen als professionals de la salut fer el seu treball”. “L’alcalde ha de decidir si està amb el seu mentor, Ximo Puig, o amb els veïns de Morella”. “És urgent atendre aquesta denúncia ciutadana i corregir aquesta pràctica que de ser real podria posar en greu risc a la població”.