El PP de Morella demana 3,8 milions d’inversió als pressupostos de la Generalitat

961
Jesús Lecha portavoz PP Morella
PUBLICITAT

– Plantegen 1,5 milions per al Colomer – Zurita, la millora dels accesos de la Pobla d’Alcolea i un pla per rehabilitar vivendes a Morella i Ortells

El Grup Municipal del Partit Popular a Morella ha proposat diferents esmenes als pressupostos de la Generalitat Valenciana. Aquestes esmenes es presentaran a través del Grup Parlamentari Popular a les Corts Valencianes en el període de tramitació dels comptes autonòmics. Els populars morellans demanen un increment de les inversions autonòmiques a la ciutat. Les propostes, d’aplicar-se, sumarien un total de quasi 4 milions d’euros.

Entre les idees que plantegen es troben dos inversions d’un milió i mig d’euros cadascuna, referides a l’acondicionament de l’edifici Colomer-Zurita i a la restauració de la porta de les Verges de la l’església Arxiprestral. A aquestes dos propostes també cal sumar-li el pla de rehabilitació de vivendes per valor de 500 mil euros amb el que es sanejarien i reforçarien les cases de Morella i Ortells amb problemes d’estabilitat per huimitats i moviments de terra.

Una de les actuacions que Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, ha plantejat al Consell és la reparació de la coberta de l’Espai Firal per un pressupost de 200 mil euros, i també la rehabilitació, per un valor de 100 mil euros, de l’Esglèsia de l’Assumpció d’Ortells. Tantmateix, el PP de Morella s’ha queixat de les atencions sanitàries que els pobles depenents de Morella tenen i des del grup municipal asseguren que també s’ha de millorar l’accés a la Pobla d’Alcolea, amb una inversió aproximada de 50.000 euros.