El PP de Morella critica que l’Ajuntament enterre la piscina d’Ortells

1044
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular de Morella

A l’estiu se solen omplir les piscines, es converteixen en punt de reunió i són un espai per a l’oci i l’esplai. També en pandèmia. No obstant això, a Morella el PSOE sempre innova i aquest estiu ha decidit omplir amb terra la piscina del poble de *Ortells, que depén administrativament de l’Ajuntament de Morella.

L’alcalde socialista, Rhamsés Ripollés, ha decidit inaugurar la temporada estival reblint amb terra compacta el got de la piscina del poble d’Ortells. Una infraestructura que el socialista es va obstinar a construir sense comptar amb l’opinió dels veïns i hui ha decidit enterrar. Per descomptat, tampoc ha premut l’opinió de la població per a executar tal desficaci. D’haver-ho fet, Ortells podria haver trobat en la piscina un recurs contra la despoblació. “A l’estiu, el nombre de veïns s’arriba a multiplicar per 10, per la qual cosa aquesta piscina, adaptada perquè tinga el menor cost possible, haguera sigut útil per a atraure a la població, especialment la més jove”.

Hui, no obstant això, la visió és dramàtica. “Una obra que va quedar inacabada i que ara s’enterra. És la demostració viva de les polítiques del balafiament socialista. El PSOE volia una piscina per a Ortells sense tindre en compte als veïns. I des que va iniciar el seu periple fa deu anys el cost per a la butxaca pública ha ascendit als 60.000 euros. Abandonada, oblidada i mai posada en ús, la piscina va aconseguir un nivell de degradació absolut fins que la solució que ha arribat de mans dels qui es van obstinar a construir-la ha sigut enterrar la vergonya de les seues decisions”.

Així ho descriu el portaveu del PP a Morella. Jesús Lecha, regidor del grup municipal del PP, ha denunciat públicament els fets “que a Morella passen pel silenci. I la gent ja està cansada que impere aqueixa llei. No s’amaga per a criticar el que creuen que és un desficaci en tota regla. Estan cansats de la dictadura d’unes polítiques socialistes que en lloc d’invertir per a millorar malgasten per a empitjorar”.

Des del PP, consideren el cas de la piscina d’Ortells “com un entre altres milers que s’amaguen a Morella”. No obstant això, “no ens callarem. I esperem que ens senten en la Generalitat Valenciana, on Ximo Puig, el que realment controla aquestes terres a través de l’empresa del seu germà, fa i desfà al seu antull”.