El PP de Morella critica que l’Ajuntament aporte 400.000€ al CISE per mitigar deutes

791
Jesus Lecha, portaveu del PP a Morella
Jesus Lecha, portaveu del PP a Morella
PUBLICITAT

El PP de Morella ha explicat en un comunicat que l’Ajuntament ha aportat 400.000 euros a l’empresa municipal CISE. Segons les xifres aportades pels populars el deute de la firma de capital municipal superà els 3 milions d’euros.

El portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, ha apuntat que l’aportació econòmica s’ha fet en una comissió informativa “sense que el regidor d’Hisenda haja aportat cap informació”.

Lecha ha qualificat la quantitat de “desorbitada” i ha assegurat “que són fóns públics que desapareixen i tot ve per l’elevat periode de pagament a proveïdors”.

El portaveu ‘popular’ creu que el CISE és “una empresa satèl·lit del consistori”. Tanmateix ha explicat que a banda dels 3 milions d’euros de deute a 2019 cal sumar altres 540.000 i uns ingressos de només 167.000. Lecha també ha indicat que el CISE li deu a l’Ajuntament de Morella -el seu propietari- 368.000 que no s’han cobrat.

El regidor del PP considera que “els veïns tenen dret a saber què s’està fent amb els seus diners, perquè a Morella a més de tindre el dubtós honor de suspendre en participació i informació pública, tenim la càrrega de patir una de les pressions fiscals més elevades de la província”.