El PP de Morella critica a l’alcalde per “ocultar” 81 factures pagades a Comunicacions dels Ports

556
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular Provincial

-Jesús Lecha afirma que l’empresa ha rebut més de 200.000 euros des de 2015 de l’Ajuntament i empreses municipals

El Partit Popular de Morella ha emés una nota de premsa en la que critica que l’Ajuntament de Morella i les empreses municipals que depenen del consistori haja abonat 200.000 euros a l’empresa Comunicacions dels Ports, dirigida pel germà del president de la Generalitat, Ximo Puig

Segons el portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella, Jesús Lecha, el consistori morellà ha tardat dos anys en entregar 81 factures que suposen 32.000€ facturats per la mercantil dirigida per Francesc Puig. Diners adicionals als que ja constaven en factures a l’Ajuntament o el Centre Integrat de Serveis Econòmics (CISE) i altres mercantils municipals.

Segons Lecha l’entrega de les factures ha arribat després que al darrer plelnari el PP advertira que posaria en coneixement de la Sindicatura de Greuges la negativa del consistori a entregar la documentació. Les factures es van demanar ara fa dos anys, a 2019.

Les factures demanades, corresponen, sempre segons el testimoni del regidor popular, als anys en els quals la justícia està investigant a Comunicacions dels Ports. Concretament, les 81 factures que ara s’han donat a conèixer, corresponen al període entre 2015 i 2017. Jesús Lecha ha acusat a l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripolles, d’ocultar les factures fins que no s’ha sentit amenaçat per l’anunci del recurs a la Sindicatura de Greuges.