El PP de Morella critica a l’Ajuntament per “falta de previsió en la neteja de carrers nevats”

242
Neu a Morella
Neu a Morella

-Nota de premsa-

El PP Morella critica l’equip de govern de l’Ajuntament de la localitat “per la falta de previsió i descoordinació en les accions que es van dur a terme durant els passats dies 4 i 5 de febrer amb motiu de les nevades i el torb”, assegura el president dels populars de la capital dels Ports, José Agustín Amela.

En aquest sentit, Amela denuncia que el dia 3 de febrer, davant l’anunci de nevades, “havia d’haver repartit la sal pels carrers, haver-se netejat no només els carrers més concorreguts, sinó també les zones de l’àrea de Sant Francesc, de la plaça de Toros i del barri de Sol de Vila, en les que hi va haver veïns que es van queixar de ser morellans de segona “.

José Agustín Amela considera que l’alcalde i els membres del seu equip de govern “haurien d’haver actuat de manera responsable i amb major diligència, i haver adoptat mesures extraordinàries com que la brigada municipal actués les hores que fossin necessàries la tarda de dimecres per restablir la normalitat “. Sobre aquest aspecte, el representant del PP agraeix i reconeix públicament “la tasca de la brigada municipal, així com la de la Policia Local” però denuncia que les accions operatives “no van ser ben dissenyades pels responsables de l’ajuntament”. Per contra, Amela aplaudeix la “rapidesa” amb què el Consorci Provincial de Bombers “va deixar netes les carreteres de titularitat provincial”.