El PP de Morella afirma que el deute municipal és de 8 milions d’euros

122
PUBLICITAT
  • El Grup Municipal del Partit Popular lamenta la “nefasta herència” del Govern Socialista i exigix explicacions públiques al PSOE sobre l’estat financer de l’Ajuntament de Morella
  • “Esta operació de tresoreria és únicament responsabilitat de la mala gestió del PSOE, i ens suposarà haver de pagar uns interessos superiors al 4%, amb un cost addicional per a les arques públiques d’uns 25.000 euros”, manifesta el portaveu del PP, Jesús Ortí

El Grup Municipal del Partit Popular a Morella ha lamentat la “nefasta herència” del Govern Socialista, en al·lusió a l’últim comunicat de l’Ajuntament de Morella, en el qual informa que el consistori municipal ha hagut de realitzar una operació de tresoreria per un valor de 600.000 euros per a poder fer front a les nòmines dels treballadors, així com als proveïdors de l’Ajuntament. 

“Esta operació de tresoreria és únicament responsabilitat de la mala gestió del PSOE, i ens suposarà haver de pagar uns interessos superiors al 4%, amb un cost addicional per a les arques públiques d’uns 25.000 euros”. 

Així ho ha manifestat el portaveu i regidor del PP a Morella, Jesús Ortí, qui ha demanat una explicació pública al PSOE sobre l’estat financer de l’Ajuntament, ja que “este comunicat demostra la pèssima gestió de l’anterior Govern municipal. Un nou regal enverinat pel Partit Socialista”, ha subratllat Ortí.

“El deute és superior als 8 milions”, ha assegurat el portaveu del PP, qui ha continuat dient que “a este deute, se sumen els retards en el pagament als proveïdors amb un termini superior als 300 dies. Una vergonya”. “Una vegada més, l’Ajuntament de Morella està en el punt de mira de tota la província”, ha comentat Ortí. 

Pel que, des del Partit Popular han demanat al PSOE que assumisca les responsabilitats i deixe d’atacar a l’actual equip de Govern quan a penes porta 6 mesos al capdavant del consistori i està fent tot el possible per a “eixir de la mala situació econòmica que van deixar ells”.