El PP de Morella afirma que el 24% de les donacions privades per COVID-19 estan en mans de Francis Puig

766
PUBLICITAT

Segons el Partit Popular, 75.886 euros destinats a la COVID-19, 30.726 euros van ser donacions d’associacions, particulars i empreses. D’ells, la firma del germà de Ximo Puig va ingressar 7.549 euros

El Partit Popular de Morella ha afirmat que el 24% de les donacions privades per COVID-19 que va ingressar Morella estan en mans de Francis Puig. Segons la formació popular les quanties de les donacions que ha rebut Puig se situen al mateix nivell que la compra de mascaretes. Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, ha manifestat que «és una de les evidències que s’obtenen en analitzar l’exercici econòmic 2020».

El PP de Morella ha emès un comunicat en el que plasma que Francis Puig va ingressar en 2020 un import de 7.549 euros de la partida destinada a la COVID-19. Segons la formació, aquesta és la mateixa quantia que l’alcalde socialista de Morella, Rhamsés Ripollés, va destinar a la compra de màscares en una localitat especialment afectada pel coronavirus. De ser així, la suma constitueix el 24% de les donacions rebudes per l’Ajuntament de Morella per a la lluita contra el COVID-19. «Aportades per empresaris, particulars i associacions, els 30.726 euros ingressats pel consistori havien d’anar dirigits a la lluita contra el letal virus que lamentablement a Morella s’ha cobrat desenes de vides», afirma Lecha.