El PP de La Serratella reclama ajudes per a poder reformar la piscina

586
L'alcalde de La Serratella amb diputats provincials
L'alcalde de La Serratella amb diputats provincials
PUBLICITAT
  • Alfonso Arín indica que fa anys que estudien la seua reforma, però sense ajudes públiques han de prioritzar obres més urgents

Alfonso Arín, alcalde de La Serratella, reclama subvencions públiques per adequar les instal·lacions de la piscina municipal “que el pas dels anys ha deteriorat de manera ostensible”, segons indica. “L’actuació en la piscina és una obra que fa anys que plantegem”, explica. I puntualitza que “no obstant això, emprendre la inversió suposa suspendre del pressupost obres que són més urgents”. D’aquesta manera, “l’arribada d’ajudes públiques d’altres administracions seria de gran utilitat per a pal·liar aquestes deficiències i garantir el servei òptim que mereixen els veïns”.

David Vicente, Andrés Martínez i Vicente Pallarés, diputats del Partit Popular, han pogut conéixer la situació de la piscina de primera mà i recolzen la petició d’Alfonso Arín. De fet, des del Partit Popular s’ha sol·licitat a la Diputació Provincial que dote amb 1 milió d’euros una partida que permeta ajudar als municipis de menys de 5.000 habitants a posar a punt les seues instal·lacions esportives. “Si disposàrem d’un fons, a través de Diputació, que garantira la reforma de la piscina, ens presentaríem per a poder optar a aquestes ajudes perquè la instal·lació és molt antiga i demana ja una inversió per a posar-la a punt i prestar un servei òptim als nostres veïns”, assegura Arín.