El PP de Benassal presenta 20 propostes ciutadanes per a millorar el poble

483
PUBLICITAT

– Nota de premsa del Partit Popular de Benassal

Un complex esportiu, el parc de Bombers Voluntaris, el Centre Sociocultural, la baixada d’impostos i la posada en valor dels recursos turístics centren el programa electoral popular que ha dissenyat l’equip encapçalat per Mari Luz Monterde. Un equip que fa partícips als veïns del full de ruta de l’agrupació per als propers quatre anys. 

El Partit Popular de Benassal ha presentat el seu programa electoral conformat per 20 propostes ciutadanes per millorar les infraestructures municipals, serveis turístics i qualitat de vida per als veïns. D’aquesta manera, l’equip encapçalat per Mari Luz Monterde ha fet partícips als ciutadans, a través de diverses vies com les noves tecnologies o la recollida de propostes per part dels membres de la candidatura, per elaborar el full de ruta que guiarà la gestió municipal durant la pròxima legislatura.

La candidata popular i actual alcaldessa ha agraït “la col·laboració de totes les persones que han recolzat el nostre projecte i han aportat noves idees per i per al poble. Treballarem per complir amb totes aquestes propostes amb valentia, constància i treball, Benassal no es mereix menys i és de justícia reclamar el que ens correspon per seguir creixent. És l’hora de Benassal “.

Entre les iniciatives del programa electoral destaquen, en matèria turística, la creació del Patronat Local de Turisme, el Pla d’Embelliment del Poble, l’adequació d’un Centre de Congressos i Convencions o l’habilitació d’aparcaments públics al balneari. Pel que fa al patrimoni, es treballarà per restaurar i posar en valor béns històrics com el Forn de d’Alt o la Torre de la Presó. A nivell cultural es posarà en funcionament el Centre Sociocultural i a nivell esportiu s’adequarà un gimnàs i pista de pàdel.

Baixada d’Impostos
Pel que fa a impostos, l’equip de Govern reduirà l’IBI i l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica i bonificarà fiscalment a aquells particulars que realitzen actuacions que puguen embellir el poble. La construcció del nou Parc de Bombers Voluntaris, finançat per la Diputació, serà una altra de les infraestructures que es posen en marxa durant la propera legislatura per millorar la seguretat dels veïns.

A més, el programa estableix dos compromisos fonamentals per a la qualitat de vida dels benassalencs com són el manteniment de la Unitat de Respir Familiar i l’adequació d’una ludoteca al Centre Sociocultural.

Finalment, l’equip popular es compromet a canviar la il·luminació del balneari per estalviar energia i millorar la seguretat, declarar Arbreda Monumental el Paratge Municipal del Rivet o crear el Consell de Participació Ciutadana, format per totes les associacions i grups polítics.