El PP d’Albocàsser proposa a Diputació cedir la planta de purins per a usos municipals

108
PUBLICITAT
  • El portaveu del PP a Albocàsser, Francisco Javier García, es reuneix amb Ximo Llopis, diputat provincial de Patrimoni, i visiten les instal·lacions de la planta d’Albocàsser. “Aprofitar estes instal·lacions en benefici del nostre poble és el nostre deure”
  • La trobada, promogut pel PP d’Albocàsser, permet al diputat conéixer l’estat d’una instal·lació “que pot ser aprofitada com a recurs municipal”, considera el portaveu del Grup Municipal. “És pel que estem treballant”, assenyala

El Partit Popular d’Albocàsser s’ha reunit amb el diputat provincial de Patrimoni, Ximo Llopis, a fi de plantejar la cessió de l’ús de la planta de purins que la institució posseeix en la localitat. “L’objectiu és que esta instal·lació, que està abandonada, puga ser d’utilitat per al nostre municipi, i això és el que volem que ocórrega, que Albocàsser traga el màxim rendiment a esta infraestructura que pot tindre moltes opcions d’ús”. 

Així ho ha considerat Francisco Javier García, portaveu del PP d’Albocàsser, qui considera “necessari treballar per allò que el nostre poble necessita i esforçar-nos a aconseguir recursos que puguen ser d’utilitat per a la nostra localitat”. 

En este sentit, “hem contactat amb la Diputació per a avaluar les diferents opcions i veure quina és la més oportuna”. Perquè “si en l’actualitat el consistori ja empra part d’esta instal·lació com a magatzem, creiem que el més oportú és que es regularitzen els usos i es condicione l’entorn per a garantir la màxima seguretat en el recinte”. 

Des del PP d’Albocàsser, Francisco Javier García, agraeix a Ximo Llopis la seua predisposició a escoltar i considera com “una bona solució” l’opció de la cessió d’usos de la instal·lació. “Esperem poder avançar en la concreció de les condicions a través d’un acord que es puga presentar a l’Ajuntament d’Albocàsser i que ens sume a tots”. “Nosaltres estarem sempre del costat del nostre poble, treballant per a millorar el benestar dels veïns i oferint alternatives que ens facen prosperar i millorar”. Perquè, tal com relata el portaveu del PP, “com a regidors de la corporació tenim el deure, l’obligació i també l’oportunitat de contribuir en tot allò que reforce les oportunitats del nostre municipi i millore el benestar ciutadà”. “I per a aconseguir-ho, sempre ens trobaran”.