El PP critica que la Generalitat destine 140.000 euros a l’escorxador de Morella

756
Ruben Ibañez diputat del PP
PUBLICITAT

-Nota del PP-

El coordinador i portaveu d’Economia del Grup parlamentari Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez, ha demanat la compareixença urgent del president de la Generalitat, Ximo Puig, perquè expliqui els 140.000 euros que es destinen dels pressupostos de la Generalitat de l’any que a una empresa que va presidir fins a 17 dies abans de ser cap del Consell. Ibáñez ha afirmat, als passadissos de les Corts, que “en el dia en què comencen les compareixences dels consellers sobre els pressupostos comencem a conèixer la lletra petita i hem vist com Puig posa 140.000 eros per salvar un projecte empresarial seu ruïnós”. El coordinador d’Economia, que ha qualificat el fet de “gravíssim”, ha assenyalat que es tracta de “diners dels valencians que es destina a una empresa que Puig va crear i va arruïnar i que ara, com a President de la Generalitat, vol salvar” .

   “Davant d’aquestes maniobres va trobar de front al Grup Parlamentari Popular. No tolerarem tal presa de pèl i demanarem la compareixença urgent del President a Les Corts perquè expliqui com el Govern valencià ha donat vistiplau a un projecte de Pressupostos de la Generalitat en què s’inclouen 140.000 euros per a l’empresa Carns de Morella SL que presidia Puig fins a 17 dies abans de ser cap del Consell “. “Per menys que això Oltra i altres han enviat al jutjat a anteriors governs. Cal que es donin explicacions ràpides i urgents, perquè aquest pressupost comença a estar viciat per la mà de Puig “, ha afegit.

   Ibáñez ha manifestat que Puig “és un mal gestor”. “Ho ha demostrat perquè l’única empresa que ha presidit l’ha arruïnat i ara pretén que els pressupostos públics li injectin un capital que és sis vegades més del que en aquest moment té, ja que l’empresa té pèrdues de patrimoni de -21.000 euros “. “El Govern valencià resta 150.000 euros a malalts mentals i dóna 140.000 a l’empresa de Puig per salvar-la de la ruïna. S’ha oblidat aviat de rescatar persones per passar a rescatar a la seva empresa. Els valencians anem a pagar els experiments ruïnosos empresarials de Puig “, ha assenyalat el diputat popular, qui a més ha afegit que Puig” va ometre aquest càrrec en la declaració d’activitats presentada a Les Corts