El PP critica al PSOE i carrega contra el director de l’IVF per la situació de Marie Claire

107
Alcaldes i regidors del PP a la manifestació pel futur de Marie Claire
Alcaldes i regidors del PP a la manifestació pel futur de Marie Claire
PUBLICITAT

Nota de premsa del PP

El Partit Popular de Vilafranca ha demanat al PSOE que tinga “la suficient responsabilitat per a treballar per Maire Claire perquè amb mentides no s’asseguren llocs de treball”. Jairo Sans, portaveu del Grup Municipal en la localitat, ha fet aquestes declaracions apel·lant al “sentit d’unitat i discreció” que “han de vetlar perquè les gestions que estem realitzant des del PP local, així com les que el mateix president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha emprés en llaures garantir el futur de Vilafranca i de tota la comarca arriben a bon port”.

Per a Jairo Sans, les centenars de famílies afectades per aquest tancament “no entenen que el secretari general del PSOE i màxim líder a la província, Samuel Falomir, es dedique a polititzar sobre un tema tan sensible i sobre el qual el PSOE té molt a callar”. “El PP ha sigut un lleial company en la Diputació de Castelló i el dijous li traslladem durant el matí el nostre suport. Aqueixa mateixa vesprada va demanar el nostre suport quan sabia que comptava amb ell. A què juga?”. Per a Sans, “aquest és un tema massa seriós perquè qui lidera el PSOE es dedique a fer paperots”.

Per al portaveu del PP a Vilafranca, “el PSOE hauria d’exercir una gestió més responsable en aquest assumpte perquè tenen molt a callar”. En efecte, Ximo Puig va nomenar el director de l’Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca, com a encarregat de supervisar la gestió de l’empresa i evitar el seu tancament. El 3 de juny de 2022 anunciava en el seu compte personal de X que l’empresa “tornarà a la senda del benefici”. La realitat és que la seua situació era crítica i no va ser fins a eleccions quan es va anunciar el procés de reestructuració de l’empresa.

“Hui treballem perquè Marie Claire no caiga. I ho fem sense el soroll al qual ens acostuma el PSOE, que no sols és inútil sinó que indigna”, afirma Jairo Sans. Per aquest motiu, “seran benvinguts tots aquells que desitgen acostar el muscle i treballar pel futur del nostre poble i el de la comarca. Serà bo per a tots, especialment per als qui han perdut el seu lloc de treball”, ha rematat Sans.