El PP confirma que ha presentat candidatura a Vilafranca i a tots els pobles de la província

533
PUBLICITAT

-Nota de premsa del PP / Diadia-

El Partit Popular de la província de Castelló “ha tornat a demostrar que és el més fort i amb més implantació territorial seva força i sòlida implantació territorial en presentar candidatura en tots i cadascun dels 135 municipis castellonencs”, ha anunciat el president del PPCS , Javier Moliner, durant la celebració de la Junta Directiva Provincial que ha tingut lloc.

PP Vilafranca1

Entre estos pobles està Vilafranca, on els populars afirmaren que no presentarien candidatura si el Samu no prestava servei les 24 hores.

Moliner ha subratllat en la seva intervenció que la presència del PP a la totalitat de pobles i ciutats de la província de Castelló “és el més clar exemple que els populars estem a peu de carrer, estretament vinculats amb la realitat i les necessitats de totes les localitats, sense importar la seva mida o el nombre d’habitants. Per a nosaltres tots els castellonencs són iguals, tenen els mateixos drets i seguirem lluitant per ells dia a dia “.

Les 135 candidatures municipals presentades pel Partit Popular a la província de Castelló, i que sumen més de 2.000 candidats, són el fruit d’un “important procés tant de participació com de regeneració interna” De fet, la prova és que en els 8 municipis de la província de Castelló amb més de 20.000 habitants, el percentatge de cares noves és del 51%.

“Comptem per a cada municipi el millor equip possible, format per persones del terreny que està plenament capacitades per aportar solucions, ràpides i eficaces, a les necessitats dels ciutadans”, explica Moliner, qui una vegada més insisteix que “no ens hem deixat guiar per les quotes a l’hora de confeccionar les llistes i que a ningú li càpiga cap dubte que, senzillament, hi ha els que han d’estar “.

De fet, el president dels populars castellonencs, que ha agraït la col·laboració de tots els membres del partit, subratlla que en la confecció de les llistes han participat de manera directa els militants i simpatitzants a través de la campanya de participació popular #OpenPPCS, “amb la qual hem aconseguit obrir encara més la porta del nostre partit i que siguin els veïns de cada municipi els que hagin escollit els seus representants”.