El PP celebra una trobada de militants a Forcall

648
Trobada del PP a Forcall
PUBLICITAT
Trobada del PP a Forcall
Trobada del PP a Forcall

-Nota de premsa-

El Partit Popular de la província de Castelló tanca aquesta setmana a les comarques del nord el compromís del president provincial, Javier Moliner, de recórrer totes les comarques abans d’estiu per, dins de la política de proximitat que s’està duent a terme des de la direcció del partit, conèixer de primera mà i donar resposta a les inquietuds i preocupacions dels castellonencs.

En aquesta línia Moliner, acompanyat pel seu secretari general, Miguel Barrachina, i el coordinador d’Organització, Luis Martínez, ha estat a Forcall  al costat de responsables del PP a la comarca de Morella, a més d’afiliats i simpatitzants. Aquesta serà la penúltima reunió comarcal que finalitzarà dimecres que ve a Sant Jordi, amb afiliats i simpatitzants de la comarca de Vinaròs.

Finalment, el proper dissabte el PPCS posarà colofó ​​a un intens curs polític de treball amb la ‘Festa Popular’ organitzada en el paratge de les grutes de Sant Josep de la Vall d’Uixó, en la qual es donaran cita mig miler d’afiliats i simpatitzants del PP, que encara poden apuntar-se en la seu del partit. La jornada comptarà amb tot tipus d’activitats per a nens, amb castells inflables, gimcanes, animació, maquillatge de cara i jocs tradicionals. Els participants que ho desitgin també podran visitar les Grutes i la jornada acabarà amb una paella popular per a tots els assistents.