El PP assegura que el deute del CISE de Morella es de 3 milions d’euros

521
Jesús Lecha, portaveu del PP de Morella
Jesús Lecha, portaveu del PP de Morella
PUBLICITAT
  • El CISE, segons indiquen, amplia el seu deute a curt termini malgrat que la seua activitat cau un 20,4% respecte a 2019 i les despeses d’explotació creixen un altre 20,1%

El PP de Morella afirma que el Centre Integrat de Serveis Econòmics (CISE) ha tornat a ampliar el seu deute a curt termini fins a arribar als 3 milions d’euros. Per al portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, es tracta d’una suma “escandalosa”. A més, vol saber “per quin motiu aquesta societat deu a l’ajuntament 368.000 euros i, no obstant això, en la comptabilitat de la mateixa només figuren 57.470 euros”.

El regidor indica que el PP va votar “en contra dels comptes que el passat 30 de juny es van debatre en la Junta General Ordinària de l’organisme”, ja que “no podem donar suport a l’activitat d’un ens que segueix incrementat, fins als 3 milions d’euros, el seu deute a curt termini”. I afegeix, “malgrat que l’activitat va caure un 20,4% en 2019, tal com es reflecteix en el Compte de Pèrdues i Guanys de l’organisme, i no obstant això, les despeses d’explotació de la mateixa societat van augmentar un 20,1%”.

Lecha assegura que el CISE, de la qual depenen altres sis empreses públiques, ha incrementat “la despesa de personal un 6,5%, i que amb els 601.541 euros d’ingressos per l’activitat no arriba a cobrir la despesa de les nòmines i d’explotació, que s’eleven a 754.434 euros”, en altres paraules, “una situació que s’està convertint en insostenible” segons valora el portaveu del PP.