El PP aplaudeix l’esforç de bombers i voluntaris i lamenta la falta de previsió del PSOE en la provisió de sal

345
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular Provincial

“Els bombers estan fent un treball excepcional tot i la falta de previsió del PSOE que des de fa dies coneixia el temporal i no ha previst els suficients recursos”

Vicent Sales, portaveu de PP, apel·la a la “responsabilitat individual” per evitar col·lapses i accidents de trànsit “d’una acumulació de neu que avui ja és gel”

Desenes d’ajuntaments de la província de Castelló han reclamat a la Diputació la intervenció en les seves localitats per evitar que l’acumulació de neu provocada pel temporal Filomena es transforme en gel i provoque accidents. “És una crida urgent perquè molts pobles han vist com no s’havia previst la suficient quantitat de sal per fer front a la nevada i ara temen el pitjor amb una neu acumulada que es congela i genera riscos entre els veïns i, sobretot, al trànsit “.

Vicent Sales, portaveu de l’PP a la Diputació Provincial, ha recollit el temor de “molts alcaldes de les nostres comarques que confien en la ràpida intervenció a les carreteres per evitar els perills del gel”. “El treball que estan realitzant els bombers del Consorci Provincial de la Diputació, els voluntaris i la Guàrdia Civil, al costat dels alcaldes està sent excepcional. Estan actuant amb la major agilitat possible però és evident que s’han trobat amb la imprevisió d’uns gestors, el PSOE, que no han estat capaços d’acumular el suficient aplec de sal per prevenir riscos “.

Així ho han transmès primers edils del PP tant de la zona nord com del sud de la província al portaveu del PP a Diputació que celebra que “per sobre de la imprevisió dels que governen la institució provincial es troba la professionalitat i veterania dels bombers, voluntaris, alcaldes i guàrdies civils “. “És urgent atendre la crida dels més petits, els que menys recursos tenen, perquè són ells els que s’enfronten als riscos d’una acumulació de neu a la carretera que al transformar-se en gel podria derivar en accidents que cal evitar”.

Així mateix, des del Grup Popular de la Diputació Provincial han apel·lat a la responsabilitat individual de tots els castellonencs “per evitar accidents en carretera pel col·lapse que moltes localitats estan vivint per l’arribada de veïns que acudeixen a gaudir de la neu”. “Cal actuar amb prudència i responsabilitat i evitar riscos a la carretera. Guanyarem tots si ens exposem a sortides que són clarament evitables “, ha manifestat el portaveu del PP a la Diputació Provincial.