El PP alerta que s’ha reduït a dos dies les visites del metge a Tírig

402
Juanjo Carreres, alcalde de Tírig amb Marta Barrachina
Juanjo Carreres, alcalde de Tírig amb Marta Barrachina
PUBLICITAT
  • Els populars asseguren que es tracta d’una minva del 60% de la cobertura mèdica

El PP de Tírig denuncia que el Consell en plena pandèmia ha reduït el servei mèdic de la localitat a només dos dies per setmana, servei que es prestava de dilluns a divendres. El PPCS, a través de la seua presidenta, Marta Barrachina, s’ha reunit amb Juanjo Carreres, alcalde de la localitat, per conéixer els detalls de la situació i elevar la protesta.

Carreres subratlla que “el metge és fonamental” i continua “la infermera desenvolupa un treball impagable, però demanem, com a poble, que es recupere el servei de metge per a garantir l’assistència al poble”. A més, indica que a l’estiu “es veu multiplicat el nombre de veïns que gaudeixen del poble”. Durant la resta de l’any, “som pocs, som un poble xicotet, però no per això mereixem menys recursos que els qui viuen a les ciutats. I la cobertura sanitària és bàsica per a afermar la residència dels veïns. Desmantellar-la, com està ocorrent, només encoratja la despoblació”, manifesta el primer edil.

“Tírig és un poble xicotet amb recursos limitats, però l’assistència mèdica és un recurs vital i bàsic que no hauria de tocar-se”, considera la presidenta provincial del PPCS.