El PP acusa Puig d’anteposar els seus interessos familiars al benefici de Morella

516
PUBLICITAT

-Nota de premsa del PP provincial-

Reproven l’assignació de 70.000 euros concedida a l’empresa del germà del president del Consell mentre la població segueix sense servei de SAMU les 24 hores

El grup municipal del PP de Morella ha lamentat que el president del Consell, Ximo Puig, continuï anteposant els seus interessos familiars al benefici de Morella com ha demostrat recentment amb l’adjudicació d’una subvenció de 70.000 euros a una empresa audiovisual que dirigeix ​​el seu germà a la població.

Segons l’opinió del PP a Morella, no és la primera vegada que aquesta firma rep ajuts públics tant de l’Ajuntament de Morella, de la Generalitat de Catalunya, com de la Generalitat Valenciana.

Segons l’opinió de l’agrupació local, “Puig no hauria de dedicar els diners de tots per donar suport econòmicament a les empreses que gestionen els seus germans”, tot i que és una decisió que “ja va posar en pràctica en la seva època d’alcalde”. De fet, ha recordat des del grup municipal, durant l’etapa de l’actual president del Consell com a alcalde, “ja qualifiquem de barbaritat que s’abonaran 20.000 euros en un trimestre a aquesta empresa que ara rebrà 70.000 euros del Consell”. Així mateix, tal com indiquen des del PP a Morella, “la signatura també ha rebut diners a través dels fons per al desenvolupament europeu quan era Puig qui controlava la seva distribució”.

Una acció de govern que, “mentre dóna suport a firmes familiars, menysté els veïns”. De fet, “Puig s’oblida de les necessitats de tota la comarca dels Ports i especialment de Morella, ja que estem sense SAMU 24 hores, no tenim servei de radiodiagnòstic en el centre de salut i hem de patir els despreniments succeïts al mes de març a la carretera de Morella a Cinctorres sense que l’executiu socialista hagi fet res per resoldre-ho “.