El portellà Albert Ferrer guanya la Pujada a la Nevera d’Atzeneta, dins de la Lliga Castelló Nord

499

Sonia Mundina ha estat la guanyadora entre les xiques amb un bon paper de la vilafranquina Sara Fabregat

 podium masculi

La que, per les condicions meteorològiques regnants durant tota la nit i abans de començar la cursa, hagués pogut ser una cursa complicada, tant per a corredors com per a l’organització, ha resultat ser un element de diversió per als centenars d’aficionats, que els ha permès gaudir d’uns senders en perfectes condicions, com així ho corroboraven amb unanimitat els participants quan arribaven a la línia de meta.

Albert Ferrer, en un gran moment de forma, ha imposat a partir del quilòmetre 2 un ritme de creuer que ningú més ha estat capaç de seguir, per a realitzar la totalitat de la carrera en solitari parant el crono en un temps 2h19’01 “. Ha completat el podi masculí l’atleta local Diego Marin i el corredor de CM Vistabella, Remigio Queral amb un temps de 2h22’18 “, que han arribat junts a la línia de meta.

Pel que fa a les fèmines, la prova ha estat guanyada amb claredat per Sonia Mundina, que ha sabut aprofitar la distracció de Lola Peñarrocha i Sara Fabregat, que encapçalaven la prova fins al quilòmetre 20. Maria Eugenia Inturias i Yowanka Pallares han ocupat la resta de els graons del podi.

sonia mundina

605 participants entre corredors i caminants, eren els que havien inscrits, però les condicions meteorològiques, han fet que un centenar llarg hagin decicit quedar-se a casa, sent finalment uns 450 els que han pres la sortida a les 8 del matí, amb un intensa pluja on s’han acumulat més de 100l / m2 i ha provocat que pels barrancs i rierols tornessin a brollar l’aigua.

L’organització se sent molt satisfeta amb aquesta edició de la cursa, ja que les mostres de content expressades pels corredors, fan que tota la feina i les hores invertides tinguin una gran recompensa, que anima a seguir apostant per l’organització d’aquest tipus de esdeveniments, tan necessaris per donar a conèixer un poble d’interior com Atzeneta.