El portal GVAOberta publica les dades obertes dels casos de COVID-19 per municipis

984
PUBLICITAT

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha fet públiques, a través del portal GVAOberta, les dades obertes que recullen tota la informació referent als casos de COVID-19 en cadascun dels municipis de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat i Salut Pública i la Direcció General de Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Aquestes dades, que es poden consultar també en el panell de seguiment elaborat per l’Institut Cartogràfic Valencià accessible des del portal de servei sanitari, es poden així consultar en format obert, descarregar i reutilitzar en el portal de dades obertes de la Generalitat, facilitant així un anàlisi de l’impacte de la crisi del coronavirus als usuaris i usuàries que ho desitgen.

El conjunt de dades inclou, per municipis i per departaments de salut, els casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR, la incidència acumulada dels últims 14 dies i les defuncions. Junt amb aquestes dades, s’inclouen també les dades totals acumulades de casos confirmats des de l’inici, el total acumulat de casos positius per PCR, les altes i les defuncions, a més de la incidència per franges d’edat i sexe. Consulta ací

Altres dades obertes sobre la COVID-19

El portal de dades obertes, accessible des del portal GVAOberta, allotja també altres conjunts relacionats amb les conseqüències de la COVID-19 com és el cas dels Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) produïts a la Comunitat Valenciana.

Des de la incorporació al portal de les dades obertes de seguiment de la COVID-19, el passat 14 d’abril, s’han produït ja un total de 28.230 visites al conjunt relatiu a les últimes dades diàries de la incidència de la COVID-19.