El ple municipal aprova l’ampliació de capital del CISE

283
Morella
PUBLICITAT

L’objectiu d’aquesta és la millora dels serveis que ofereix i assegurar els terminis de pagament als proveïdors
El CISE administra serveis com el Centre de Dia, l’Espai Firal o el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, les piscines i bona part dels projectes turístics de la ciutat

El ple ordinari del mes de juliol celebrat anit va aprovar fer l’aportació econòmica per a l’ampliació de capital del Centre Integrat de Serveis Econòmics (CISE). Aquesta és de 400.000 euros per a reforçar els serveis que es presten des de l’empresa municipal com són el Centre de Dia, l’Espai Firal, la Piscina Municipal i el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I i Iniciatives Turístiques, ja que la pandèmia de la COVID-19 va reduir l’activitat dels espais. També la brigada d’obres del CISE, la qual desenvolupa tots els treballs de construcció de l’Ajuntament de Morella, també va veure minvada la seua activitat a causa de la paralització que va provocar la pandèmia i la prioritat de reforçar els serveis de neteja i suport social.


L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha volgut “agrair tot el treball i dedicació del personal del CISE en aquest any tan complex per a totes i tots a causa de la pandèmia” i ha afegit que “des d’aquesta empresa municipal es presten els més importants serveis socials, culturals, esportius i, també, laborals de Morella”. L’edil ha explicat que “durant aquest temps, la prioritat han sigut els serveis més essencials com són els socials, per tant, amb aquesta ampliació de capital, es reforça la seguretat enfront de la pandèmia en serveis com, per exemple, el Centre de Dia i el d’ajuda a domicili”.


El CISE, com a societat pròpia de l’Ajuntament de Morella, du a terme la gestió de serveis i espais com l’estacionament municipal, la piscina i el poliesportiu, l’Espai Firal, el Centre de Dia i el servei d’ajuda a domicili, serveis de disseny gràfic així com uns serveis d’obres i manteniment del conjunt de Morella i pedanies. D’aquesta manera, el passat 2 de juliol va celebrar la seua junta general ordinària anual i va aprovar els comptes del 2020. Aquestos van donar un resultat positiu de 12.300 euros, enfront dels més de 90.000 de l’any 2019.

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella