El Ple de Morella recorda el treball de José Agustín Amela

471
PUBLICITAT

La sessió es va iniciar amb un minut de silenci en record al portaveu del Grup Municipal Popular

El Ple ordinari d’ahir va ser un record al regidor del Grup Municipal Popular, José Agustín Amela, que ens va deixar la passada setmana. Aquest va començar amb un minut de silenci. Acte seguit, la corporació va recordar el seu treball per ‪‎Morella, la seua vocació de servei públic o la seua riquesa cultural.
L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, assenyalava que “José Agustín ha sigut un digne representant dels morellans i morellanes” i va recordar algunes de les paraules que va dirigir a tots i totes en l’acte de presa de possessió que donava inici a la present legislatura. Mostrem l’exemple que ell era.

Deia així:

Crec que no hem nascut sols per a nosatros, que hem de fer una acció de servei públic; de treballar en este cas per els nostres veïns, cadascú en el lloc que la societat ens ha ficat.

A tots ens uneix l’amor a la nostra matria, l’orgull sà d’ésser morellans. El cercar el bé comú i la unitat en les qüestions essencials. Hem de mantindre una societat morellana ferma en les nostres tradicions, – i per això necessitem que les generacions majors transferisquen als xiquets i joves que són el nostre tresor, l’estima a tot lo que represente la nostra història, la nostra ciutat-, oberta d’esperit, on siguen perennes els valors cívics de la convivència, la tolerància, la concòrdia, la crítica constructiva i la pluralitat ideològica.

Per la seua banda, la regidora del Grup Municipal Popular, Noelia Garcia, va agraïr el treball de José Agustín Amela pel benestar dels morellans, la il·lusió que va tindre des del principi fins al final i que era un home de consens amb una gran riquesa cultural.

En el plenari d’ahir, es va demanar a la Junta Electoral la credencial del regidor substitut.