El pla de posada en valor de l’art rupestre, fins a desembre

812
VISITA ABRIC CENTELLES ALBOCÀSSER
PUBLICITAT

El pla de posada en valor de l’art rupestre de les comarques de Castelló, impulsat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i coordinat pel museu de la Valltorta, s’ha ampliat fins a final d’any. Es repeteix el mateix esquema que a l’estiu: el primer cap de setmana es visiten els abrics dels Ports, el segon cap de setmana els del Maestrat, el tercer el de la Tinença de Benifassà i el quart, els de la Plana Alta.
Gràcies a aquest programa, un guia especialitzat acompanya als visitants a conèixer aquests 11 abrics que no estan oberts de manera habitual. Totes aquestes visites es gestionen des del museu de la Valltorta i les corresponents oficines de turisme municipals. Els interessats necessiten fer reserva prèvia. Un dels objectius és difondre i promocionar la riquesa patrimonial de les nostres terres.

Com a novetat, ara a l’octubre, s’ha incorporat la coveta de Pere Tomàs d’Atzeneta del Maestrat. A més d’aquestes visites puntuals estan les diàries als 3 abrics de Tírig (Mas En Josep, Cova dels Cavalls i Coves del Civil), la Cova Remígia i els de Morella La Vella els caps de setmana. Per tant, en el territori castellonenc hi ha una ampla oferta d’art rupestre.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA