El ‘Pla Comarcal de Drogues’ dels Ports posa en marxa la segona edició de l’Escola de Famílies’

404
PUBLICITAT

-Alba Saura- Amb aquesta iniciativa es pretén dotar els pares i mares de les eines necessàries per evitar el consum de drogues en menors

El ‘Pla Comarcal de Drogues de Els Ports’ continua amb la iniciativa llançada el passat any a la comarca. Fruit del treball d’un grup de professionals de l’àmbit social, sanitari i educatiu, s’ha constituït una xarxa de formació per a pares i mares en la prevenció del consum de drogues. El projecte pretén implicar totes les entitats i col•lectius de la comarca en considerar imprescindible la coordinació de tots en la lluita contra aquest problema.

Per això, els representants del programa, anomenat ‘Escola de Famílies’, es reuniran en els pròxims dies amb totes aquelles persones o entitats que vulguen col•laborar en el projecte. A les reunions es tractaran els continguts, dates, objectius i metodologia del projecte. El proper dilluns a les 20:00h estaran a la Casa Social de Vilafranca; dimecres a les 18:00h al CISE de Morella; el dijous a les 16:00h a l’Ajuntament de Forcall i a les 17:30h al consistori de Cinctorres.

L’Escola de Famílies és un projecte que sorgeix per donar suport als pares i mares en l’educació dels seus fills, en la qual es van a oferir estratègies i recursos per educar els xiquets i xiquetes per afrontar la societat actual i que la seva relació amb el món siga més segura. Està dirigit a mares i pares amb menors en edat escolar de la comarca que poden apuntar-se als mateixos ajuntaments.