El pilot vilafranquí Miguel Porcar guanya la seua categoria de l’Autonòmic de Rallies de Muntanya i acaba tercer a la general

856

El pilot vilafranquí Michel Porcar ha guanyat la seua categoria Classe 12 de rallys de muntanya de la Comunitat Valenciana i ha acabat tercer a la classificació general. Porcar ja porta 6 anys a gran nivell en aquest campionat.

Tot i els problemes que va tindre a meitat temporada, havent de cambiar el seu Renault Twingo R2, va poder aconseguir aquestos éxits.

El cotxe amb el que ara participa, Seat León MK II Supercopa , té 2000 centímetres cúbics amb turbo, tenint unes característiques especials per a competició.

La majoria de curses del campionat es disputen a la província d’Alacant i de València, només 1 es fa a terres castellonenques, la Pujada al Coll del Vidre a Vistabella.

La temporada 2017 comença aquest mes d’abril a Onil.