El pilot vilafranquí Miguel Ángel Porcar segon al Campionat Autonòmic de Muntanya 2019

1538
PUBLICITAT

El passat cap de setmana es disputava a la localitat valenciana de Chelva la darrera prova del Campionat de Muntanya de la Comunitat Valenciana.

Porcar ha fet un total d’onze proves sent el pilot amb més punts, pero ha tingut un descompte de punts que l’ha fet acabar segon a la general.

Una temporada complicada a l’inici, tenint que acoplar-se a un cotxe nou. És un Porsche de 480 cavalls que prové dels circuits i amb un gran treball per posar-lo a punt a les carreteres de muntanya. L’embrague és molt potent i cada 3 curses possiblement s’ha de canviar.

L’anterior cursa a Utiel va ser molt complicada pel tema de l’accident d’un dels pilots que va deixar oli al recorregut.

Aquest món ha canviat molt amb el pas dels anys, professionalitzant-se alguns aspectes i d’aquesta manera Porcar, que competeix des dels 20 anys, ha tingut que anar agafant experiència en reglatges, frenades…

Ara el pilot vilafranquí, esperarà al calendari del 2020 per tal de vore si torna a participar al campionat autonòmic.

A la categoria de monoplaces, el també vilafranquí Alejandro Monfort amb un speedy-car ha acabat el campionat autonòmic a la quarta posició.