El PEU obri el termini d’inscripcions al Catàleg Virtual

0
19
UJI

El Programa d’Extensió Universitària (PEU) de l’UJI obri el termini d’inscripcions per formar part del Catàleg Virtual (contingut en actualització) per a l’any 2019 i anuncia alguns canvis. El PEU rebrà i estudiarà totes les propostes d’empreses interessades a formar part del Catàleg Virtual 2019 fins al dia 31 de març. Propostes formatives que puguen respondre a les necessitats del territori rural de la província de Castelló.

A més a més, està previst celebrar una reunió informativa amb totes les empreses interessades al llarg del mes de març. Des de la direcció del PEU es remarca la importància de l’assistència a aquesta reunió on es tractaran temes essencials com les condicions per a la presentació de les ofertes i la signatura del Full de Condicions – ja disponible al web del Catàleg Virtual -, també es parlarà sobre el funcionament del programa i es resoldran dubtes a les empreses que ho necessiten.

Instruccions per a l’enviament de propostes
Aquelles empreses que mai han format part del catàleg però tenen interés de fer-ho en aquesta edició, poden enviar un correu electrònic a la direcció peu-uji@uji.es mostrant l’interés a participar en el Catàleg Virtual 2019 i omplir els formularis que hi ha disponibles ACÍ.

Les empreses que van presentar oferta l’any 2018 i desitgen continuar, han de confirmar-ho a través d’un mail a peu-uji@uji.es, a més de revisar la seua informació i indicar els canvis.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA