El PEU obri el termini d’inscripcions al Catàleg Virtual

67
UJI

El Programa d’Extensió Universitària (PEU) de l’UJI obri el termini d’inscripcions per formar part del Catàleg Virtual (contingut en actualització) per a l’any 2019 i anuncia alguns canvis. El PEU rebrà i estudiarà totes les propostes d’empreses interessades a formar part del Catàleg Virtual 2019 fins al dia 31 de març. Propostes formatives que puguen respondre a les necessitats del territori rural de la província de Castelló.

A més a més, està previst celebrar una reunió informativa amb totes les empreses interessades al llarg del mes de març. Des de la direcció del PEU es remarca la importància de l’assistència a aquesta reunió on es tractaran temes essencials com les condicions per a la presentació de les ofertes i la signatura del Full de Condicions – ja disponible al web del Catàleg Virtual -, també es parlarà sobre el funcionament del programa i es resoldran dubtes a les empreses que ho necessiten.

Instruccions per a l’enviament de propostes
Aquelles empreses que mai han format part del catàleg però tenen interés de fer-ho en aquesta edició, poden enviar un correu electrònic a la direcció peu-uji@uji.es mostrant l’interés a participar en el Catàleg Virtual 2019 i omplir els formularis que hi ha disponibles ACÍ.

Les empreses que van presentar oferta l’any 2018 i desitgen continuar, han de confirmar-ho a través d’un mail a peu-uji@uji.es, a més de revisar la seua informació i indicar els canvis.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA