El Patronat Provincial de Turisme organitza sis jornades de presentació del projecte Castelló Ruta de Sabor per tota la província

445
Fira gastronòmica 2019
PUBLICITAT

Es realitzaran un total de sis jornades en diferents punts de la província amb l’objectiu de facilitar l’assistència de totes les empreses adherides i tots aquells agents interessats a formar part del mateix

Les cites se celebraran entre el 21 i el 24 de setembre i estan dirigides a tots aquells agents relacionats amb la gastronomia i el turisme provincial

El seu objectiu és donar a conéixer el treball realitzat fins a hui i presentar el full de ruta del projecte gastroturístic de la Diputació per als pròxims anys

Castelló, 13.09.2021. El Patronat Provincial de Turisme de Castelló, conscient de la riquesa i diversitat gastronòmica de la província i de les inquietuds del sector, encara més després de la situació que ha provocat la pandèmia, inicia una nova fase del projecte Castelló Ruta de Sabor amb la finalitat de reactivar l’oferta de turisme gastronòmic provincial. Des del seu naixement com a marca de qualitat alimentària impulsada per la Diputació de Castelló, Castelló Ruta de Sabor ha evolucionat fins a convertir-se en un producte de turisme gastronòmic que aglutina fins a hui a més de 200 empreses i entitats de diferents sectors relacionats amb la gastronomia castellonenca.

Durant el mes de setembre, entre els dies 21 i 24, es realitzaran un total de sis jornades de presentació de la nova fase del projecte Castelló Ruta de Sabor, una en cada Espai Turístic de la província de Castelló, amb l’objectiu de facilitar l’assistència de tots aquells agents interessats i centrar-se en les singularitats de cada territori. Aquestes jornades naixen amb l’objectiu de donar a conéixer el treball realitzat fins a hui, així com presentar les novetats que planteja aquesta ambiciosa etapa, entre les quals cal destacar l’elaboració de plans directors de turisme gastronòmic en cadascun dels espais turístics, accions de sensibilització i comunicació amb els agents públics i privats, accions formatives i visites tècniques d’assessorament a empreses, blogtrips i viatges de premsa, així com viatges d’aprenentatge a altres destinacions de referència.

La primera cita que donarà el tret d’eixida se celebrarà el pròxim 21 de setembre a les 17.00 hores al Centre Cultural Palau de Vivel, a la Vall d’Uixó, i comptarà amb la presència de la diputada de Turisme, Virginia Martí. Les següents cites tindran lloc el dia 22 de setembre a Vilafranca i Traiguera, el dia 23 a la Vall d’Alba i Llucena i el dia 24 a Soneja.

Les jornades constitueixen una forma de treball conjunt amb el sector públic i privat de les diferents comarques i Espais Turístics de la província. Seran organitzades i coordinades per la Secretaria Tècnica de Castelló Ruta de Sabor -a càrrec de la consultora especialitzada Dinamitza-. A més de presentar de manera detallada l’ambiciós pla de treball, inclouran una dinàmica participativa que permetrà integrar les inquietuds i aportacions de tots els participants, amb el propòsit d’impulsar la competitivitat del turisme gastronòmic de la província de Castelló.

Podran assistir a aquestes jornades totes aquelles empreses productores i indústries agroalimentàries que hagen desenvolupat o estiguen interessades a desenvolupar la faceta turística en el seu negoci, així com les empreses turístiques de la província que aposten pels productes locals i contribuisquen a difondre la cultura gastronòmica castellonenca (allotjaments, restaurants, gastrobars, comerços, empreses d’activitats, etc.).

Amb motiu de les mesures sanitàries vigents a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, per a assistir a les jornades serà necessari confirmar assistència abans del 17 de setembre a través del següent formulari, ja que existeixen restriccions d’aforament en els diferents espais de celebració de les jornades.

Per a més informació: https://castellorutadesabor.dipcas.es/es/