El Patronat Provincial de Turisme de Castelló mostra la seua oferta i promociona la seua gastronomia en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

404
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

El Patronat Provincial de Turisme de Castelló ha participat aquest cap de setmana en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana que se celebra a València, una de les diferents actuacions que està desenvolupant aquest mes d’octubre, en el qual té previst un total d’11 esdeveniments nacionals i internacionals amb l’objectiu de promocionar i reactivar el sector turístic i gastronòmic de la província.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, destacava la importància de “ser presents en els fòrums que es van desenvolupant, ara que sembla que arribem a una estabilitat del turisme, que sens dubte ha de ser un dels motors econòmics de la província en aquesta normalitat millorada en la qual, a poc a poc, anem trobant-nos”.

Martí ha explicat que s’han programat els esdeveniments després d’haver estudiat i analitzat l’arribada de viatgers en aquests anys. ‘’Sabem que la Comunitat Valenciana és el principal emissor de turistes cap a la província amb un 33% de viatgers nacionals”, ha destacat la diputada, qui assenyala que, dins de la prudència a la qual ens hem d’agafar perquè seguim en pandèmia, farem tots els esforços per a impulsar el nostre turisme i la nostra gastronomia a nivell autonòmic, nacional i internacional”.

La Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana s’ha celebrat en l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, fira que compta amb un escenari d’espectacles i la zona de ‘showcooking’ en l’exterior, en els corredors i làmines d’aigua que envolten l’edifici.

La fira ofereix actuacions en directe i degustacions gastronòmiques i l’accés és lliure i gratuït, encara que amb control d’aforament i mesures de distància de seguretat. La Mostra ha obert aquest dissabte a les 11 hores i romandrà oberta fins a les 20 hores, mentre que el diumenge obrirà entre les 11 i les 19.00 hores.

Turisme Comunitat Valenciana ha recuperat la Mostra de Turisme en format presencial amb l’objectiu de fidelitzar la gran quantitat de turistes valencians que, durant la pandèmia, han descobert l’atractiva oferta turística de la Comunitat Valenciana. Els propis valencians són el principal mercat nacional de la Comunitat però, a més, arran de la conjuntura marcada per la COVID19, aquesta quota ha pujat del 51’1% en 2019 al 59’8%. En 2020, 6.941.402 valencians van viatjar per la Comunitat i van registrar 27.646.724 pernoctacions.