El Patronat Municipal de l’Escola de Música prepara el nou curs.

855
Audició de l'Escola de Música a Morella
PUBLICITAT

El Patronat Municipal de L’Escola de Música de Morella es va reunir la passada setmana per enllestir el nou curs i obrir el període de matrícula que serà de l’1 de setembre fins el dia 9.

L’Escola de Música és un servei de gran importància, que va comptar el passat curs amb més de deu assignatures i de cent matriculacions.

El Patronat Municipal de l’Escola de Música, format per representants de l’Ajuntament de Morella i també de l’associació musical Mestre Candel i dels Gaiteros de Morella, s’ha reunit per planificar el curs 2015-2016 i fixar la data de matriculació que començarà el proper 1 de setembre i finalitzarà el dia 9. Es preveu que, com l’any passat, es puguen impartir més de 12 assignatures, que van des dels instruments com els de metall o percussió, fins el llenguatge musical, i es va comptar amb més de 100 matrícules.

Aquest any l’alumnat continua tenint la possibilitat d’acollir-se a les beques del conveni signat per Bankia i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Per això, s’ha adaptat el període de matriculació i que els alumnes puguen obtenir estes ajudes. La novetat és que enguany sols es pot realitzar per la plataforma informàtica online habilitada per aquesta finalitat www.bankiaescoltavalencia.es.

Al respecte, Rocio Querol, regidora de Cultura, destaca que “és molt interessant que hi haja ajudes per part de diverses entitats en matèria educativa, ja que l’educació hauria de ser una prioritat per a totes les administracions”. A més, considera que “l’Escola de Música de Morella és un servei bàsic per a la cultura i educació musical de Morella i animem a que els xiquets i joves, especialment, a que l’aprofiten”.