El Patronat de Turisme de la Diputació promociona l’oferta turística de Castelló en la fira de Bilbao

61
PUBLICITAT

En l’estand de la província han sigut presents els tècnics dels municipis de Benicarló, Castelló, Onda, Orpesa, Peníscola i Torreblanca

El Patronat de Turisme de la Diputació ha promocionat en Bilbao, en la fira Expovacaciones, l’oferta turística provincial. Els expositors de diferents municipis han oferit al públic la millora informació dels productes i destins de la província. A més, també ha participat Castelló Sud, que ha donat a conéixer la riquesa dels deu municipis de la Plana Baixa adherits a esta marca.

Així ho ha explicat el vicepresident i responsable de l’àrea Turística, Andrés Martínez, qui ha ressaltat la importància de participar en esta mena d’esdeveniments turístics per a “potenciar la nostra oferta i que la gent òbriga la vista a la nostra província i decidisca visitar-nos i gaudir del nostre entorn meravellós”.

“El patrimoni natural de Castelló, amb platges excel·lents en les seues més de 120 quilòmetres de costa, al costat d’un interior divers, ens fan únics, i això és el que volem transmetre al turista perquè cada vegada vinguen més visitants als nostres 135 municipis i desestacionalitzar l’activitat durant tot l’any”, ha destacat el vicepresident de la Diputació.

En este sentit, Andrés Martínez ha assegurat que “esta cita anual suposa una gran oportunitat per a donar a conéixer i posar en valor la riquesa turística de Castelló, ja que els mercats del nord d’Espanya són un dels principals emissors de turistes a la província”.

“La proximitat amb la nostra província i més encara després haver recuperat la connexió aèria que unix l’aeroport de Castelló amb el de Bilbao, fan que el mercat basc siga un mercat prioritari per al Patronat Provincial de Turisme”, ha expressat el vicepresident de la institució, qui ha manifestat que “estes circumstàncies fan que este esdeveniment siga una fira de proximitat, oportunitats i agermanaments”.

El vicepresident també ha posat l’accent en els quatre productes a través dels quals la institució provincial que presidix Marta Barrachina treballa per a desestacionalitzar el turisme i que han sigut presents este cap de setmana en la fira Expovacaciones. “Castelló Cycling, Castelló Terra de Festivals, Castelló Ruta de Sabor i Castelló Sènior són la nostra pedra angular per a aconseguir que Castelló siga el destí triat pel turista”, ha assenyalat Andrés Martínez.

Actuacions promocionals

Després de viatjar a Bilbao, el Patronat Provincial de Turisme assistirà el pròxim cap de setmana a València, on promocionarà la marca Castelló Cycling en la Cicloferia València, la fira dedicada en exclusiva al ciclisme i cicloturisme que s’ha convertit en una cita obligatòria per a tothom del ciclisme.

Així mateix, del 20 al 24 de maig, el Patronat de Turisme ha organitzat, en coordinació amb l’Oficina Espanyola de Turisme de Frankfurt, un viatge amb periodistes especialitzats en cicloturisme. Tots els participants gaudiran d’una experiència única en un paratge singular com és la Via Verda de Ojos Negros.

En la mateixa línia i seguint amb la promoció de Castelló Cycling, els empresaris socis d’este Club de Producte viatjaran a Girona, juntament amb el patronat, per a “conéixer de primera mà les estratègies i el desenvolupament de la província de Girona com el destí pioner de turisme ciclista a Europa”, ha explicat el vicepresident de la Diputació.

En canvi, del 3 al 5 de juny, seran els empresaris socis del Club de Producte Castelló Ruta de Sabor els que viatjaran a La Rioja per a “conéixer les estratègies i el desenvolupament de La Rioja com a destí nacional destacat en turisme gastronòmic”, ha comentat Andrés.

Però abans, del 24 al 26 de maig, el Patronat Provincial de Turisme participarà amb un espai propi en la fira Aratur de Saragossa, amb l’assistència d’empreses i destins de la província.

A més, serà present en la III Trobada Nacional de Dades Obertes que ha organitzat la Diputació de Castelló a Peníscola el pròxim 31 de maig, amb l’objectiu de “generar coneixement al voltant de les dades per a l’impuls del sector turístic”, ha explicat el diputat de Turisme.

Finalment, el Patronat de Turisme ha organitzat, del 5 al 8 de juny, un viatge amb turoperadors i agències especialitzades en cicloturisme de Bèlgica, Irlanda i Països Baixos.