El Patronat de Turisme de la Diputació aprova per unanimitat la proposta de l’equip de govern de mantindre els preus populars de ‘Castelló Sènior’ incrementant un 20% la facturació de les empreses participants

560
PUBLICITAT

El president José Martí recorda que “tothom diu que és més barat gaudir d’aquest programa de vacances que quedar-se a casa” i la diputada de Turisme, Virginia Martí, destaca que les noves condicions han sigut consensuades amb el sector turístic.

El consell plenari del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló ha donat llum verda a les noves bases reguladores del programa de vacances per a persones majors ‘Castelló Sènior’ a partir de la temporada 2022-2023, que es traduirà en una millora de les condicions de participació de les empreses del sector turístic vinculades a aquest projecte. També s’ha aprovat la introducció de nous criteris en la licitació del contracte de l’adjudicatària que s’encarregarà de l’execució del programa, amb el qual es prevaldrà al licitador que oferisca millors condicions a les empreses participants.

Són acords que s’han adoptat per unanimitat, amb els quals l’equip de govern dona compliment al compromís adquirit amb el sector el mes d’abril passat quan els seus representants van advertir que resultava imprescindible redefinir els preus del programa en haver quedat desfasats.

Pel que respecta al reajustament dels costos dels paquets turístics per als usuaris de ‘Castelló Sènior’ cal destacar que, segons explica el president José Martí, «s’han actualitzat els preus amb un increment del 20% de mitjana, ajustant així el programa a la realitat econòmica actual». De fet, ha assenyalat que «tothom diu que resulta més barat anar a ‘Castelló Sènior’ que quedar-se a casa, atés que cap usuari pagarà més de 120 euros per un paquet vacacional de cinc nits».

Amb el reajustament de tarifes, l’aportació de cada usuari pel paquet vacacional de costa de cinc nits passa de 80 euros a 100 euros; i el de quatre nits per a rutes d’interior s’incrementa de 50 euros a 60 euros. Pel que respecta al paquet de balnearis s’aplica una disminució dels 125 euros actuals a 120 euros, encara que reduint l’estada de set nits a cinc.

Assegura José Martí que les modificacions aprovades hui permetran que «alguna cosa que està tan imbricat en la política d’aquesta Diputació i té tanta repercussió social com ‘Castelló Sènior’, puga continuar realitzant-se».

El president ha felicitat pel seu treball a la diputada Virginia Martí, a la gerent del Patronat Virginia Ochoa i als treballadors de l’organisme pel treball que han realitzat per a la consecució de l’acord.

Per part seua, la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha destacat que aquestes modificacions en el programa de vacances per a majors s’han aprovat «amb el consens de tots els partits i del sector turístic», després de «moltes setmanes de treball, en les quals hem anat recollint totes les reivindicacions que ens han traslladat les empreses turístiques per a aconseguir, des del diàleg i la negociació, unes millores substancials en les seues condicions de participació».

Diputació de Castelló