El Partit Popular de Vilafranca arrenca la precampanya

832
Jairo Sans, anomenat president de la junta local del Partit Popular de Vilafranca
PUBLICITAT

Jairo Sans, anomenat president de la junta local.

A escassos sis mesos de les eleccions  municipals, el Partit Popular de Vilafranca inicia els preparatius per fer la llista que concorrerà als comicis el proper 28 de maig. El passat dijous, la direcció provincial dels populars donava recolzament i ratificava a Vilafranca, la iniciativa de Jairo Sans per presidir la junta local. A més del propi Sans, a la reunió també va assistir M. Ángeles Pallarés, vicesecretària territorial i alcaldessa de Canet lo Roig, David Vicente, diputat provincial i alcalde de La Torre En Bessora i afiliats i simpatitzants del partit.

L’objectiu era assentar les bases de cara a les properes eleccions, iniciar reunions i buscar perfils i propostes noves per properament decidir la llista i el candidat.

D’aquesta manera es va posar en relleu la idea continuista del partit a Vilafranca: mantenir la línia de la política que al llarg d’aquesta legislatura, l’edil Jairo Sans, ha dut a terme a l’Ajuntament de Vilafranca. Això és, una oposició ferma i activa a fi de presentar una alternativa real a l’actual govern municipal.

Reunió amb afiliats i simpatitzants del partit.