El Partit Popular de Morella presenta una candidatura renovada

248
Candidatura del PP a l'Ajuntament de Morella
Candidatura del PP a l'Ajuntament de Morella
PUBLICITAT
  • L’equip del PP, compost per 13 integrants i que lidera Jesús Ortí, combina l’experiència amb la incorporació de joves i cares molt conegudes a Morella
  • “La il·lusió i les ganes de treballar per Morella són comunes en tots nosaltres. Sabem que una altra manera de governar és possible donant protagonisme a tots els veïns, i volem demostrar-ho baixant impostos i oferint més i millors serveis als nostres veïns”, explica Jesús Ortí

Nota de premsa del PP de Morella

El Partit Popular de Morella es presenta a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig amb una llista municipal renovada i preparada per a canviar el rumb de la capital dels Ports.

L’equip del PP, compost per 13 integrants i que lidera Jesús Ortí, combina l’experiència amb la incorporació de joves i persones molt conegudes de Morella. “Il·lusió i ganes de treballar per canviar la mala gestió que pateix Morella són comunes en tots nosaltres. Sabem que una altra manera de governar és possible i volem demostrar-ho baixant impostos i oferint més serveis als nostres veïns”, explica Jesús Ortí.

En el número dos de la candidatura està Jesús Lecha, qui en aquests moments és el portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella i sotssecretari general d’Estratègia Política i Comissions Estudi del PP de la província de Castelló.

Paquibel Segura i María José Zamorano s’incorporen a la candidatura i ocupen el tercer i quart lloc, respectivament; mentre que en el cinqué i sisé lloc estan Antonio Manero i Edgar García, dos joves de Morella lligats a l’àmbit de la cultura.

Fran Medina, alcaldable en legislatures anteriors; Jacinta Muñoz, actual regidor; Marioara Groza, Javier García i Francisco Segura completen la candidatura, a la qual se sumen com suplementes Javier Ortí i Lucas Ripollés.

“Eixim a guanyar. Tenim les ganes, el projecte i la il·lusió que necessita Morella per a avançar i eixir d’un govern esgotat que no pensa en les necessitats reals dels seus veïns”, explica Jesús Ortí.

Llista municipal PP de Morella

1. JESÚS ORTÍ ADELL

2. JESÚS LECHA TENA

3. PAQUIBEL SEGURA BELLÉS

4. MARÍA JOSÉ ZAMORANO RUBIO

5. ANTONIO MANERO VIÑETA

6. EDGAR GARCÍA MARTÍ

7. FRANCISCO MEDINA CANDEL

8. JACINTA MUÑOZ GINER

9. MARIORARA GROZA

10. JAVIER GARCÍA GUIMERÀ

11. FRANCISCO SEGURA RIPOLLÉS

S. 1. JAVIER ORTÍ BUIG

S. 2. LUCAS RIPOLLÉS MARÍN