El Partit Popular de Morella denuncia l’estat de ruïna d’una vivenda d’Ortells

254

L’habitatge es troba annex a la font i els safarejos de la localitat

El Partit Popular de Morella demana solucions immediates per a fer front a l’estat de ruïna d’un habitatge d’Ortells, situat al terme municipal de Morella. El partit de dreta afirma que el PSOE no presta l’atenció necessària als pobles que depenen administrativament de Morella.

La declaració del Partit Popular radica a causa de l’abandó d’una casa situada junts als llavadors i la font del poble. Jesús Lecha, portaveu del PP explica que «la ruïna absoluta en la que es troba l’edifici pot provocar despreniments i mals sobre el mateix llavador públic». Des del partit argumenten que no és la primera que han denunciat aquest tipus de situacions en les pedanies de Morella.

Així mateix,  Lecha ha aprofitat per recordar que en aquestes xicotetes viles no s’han pres les mesures necessàries per fer front a la Covid-19. «Este estiu no es van desinfectar els espais públics ni es va fer cap anàlisi de les aigües residuals. Són ja moltes les denúncies dels veïns sense resposta». El Partit Popular de Morella exposarà la problemàtica al pròxim ple ordinari.