El Partit Popular de Castelló afirma que el Consell dóna l’esquena als municipis d’interior amb problemes financers

311
Miguel Barrachina, president del Partit Popular de Castelló
PUBLICITAT

– Segons el PP de la província, la inversió per instal·lar caixers en aquests pobles ha estat de 0 euros

El Partit Popular de la província de Castelló afirma que el Consell de la Generalitat Valenciana ha donat l’esquena als municipis d’interior amb problemes financers. Així ho ha defensat el diputat autonòmic i president del PP a la província de Castelló, Miguel Barrachina, qui ha argumentat que “malgrat els constants anuncis de Puig sobre la seua aposta per l’interior, la realitat és molt deferent”. 

La formació Popular ha comunicat que “tant en la partida de 2019, com en la de 2020, la inversió per a instal·lar caixers a l’interior ha sigut de zero euros, el mateix que la partida destinada a ajudar a municipis amb problemes financers”. Segons Barrachina, “mala notícia” ja que “la despoblació no se soluciona amb fotos i anuncis que després s’incompleixen de manera sistemàtica”.

El president del PP provincial ha manifestat que l’èxode d’entitats bancàries de l’interior és un problema “que fa temps que s’està agreujant” i que complica la supervivència dels xicotets municipis. D’altra banda, Miguel Barrachina ha denunciat que “després d’anys d’anuncis segueixen sense concretar-se en res”. 

El Partit Popular ha recordat que la Generalitat ha anunciat en diverses ocasions la recuperació de caixers a l’interior amb ajudes públiques; però “la província de Castelló compta amb fins a 89 localitats sense un punt on traure diners, per exemple. Però després d’anys d’anuncis, no s’ha invertit encara res”.