El Parc Mòbil de la Diputació continua col·laborant amb Sanitat en el trasllat de vacunes als pobles

483
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

El president de la Diputació, José Martí, ha informat que el servei del Parc Mòbil de la institució continua col·laborant en el trasllat de vacunes contra la Covid a diferents municipis de la costa i l’interior per a agilitar el procés d’immunització de la població. Sobre aquest tema ha assenyalat «des del primer moment, el nostre objectiu ha sigut el de posar-nos a la disposició de la Conselleria de Sanitat per a col·laborar en el que calguera perquè entenem que la vacunació és prioritària per a la societat i que una institució com la nostra ha de ser ací, acostant el muscle, perquè el procés resulte el més ràpid i eficaç possible».

Per aquesta raó, ha felicitat el diputat responsable de Parc Mòbil, Abel Ibáñez, i als operaris de l’àrea «per la importantíssima labor que s’està realitzant en un moment històric com l’actual».

El president ha aprofitat l’ocasió per a fer una nova crida «al fet que tothom es vacune» perquè considera que fer-ho «és vital per a fer front amb èxit al virus».

Per això, s’ha dirigit a les persones que encara no s’han vacunat i a les mares i mares que mostren reticències a la vacunació dels seus fills perquè «aquest és el moment de la solidaritat i del patriotisme ben entés, que passa necessàriament per la vacunació de tot el món».